Orpo pikkulintu pelastettiin – koira ryhtyi sijaisisäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella Youtube-videolla ihastusta herättää pienen linnun ja bokserirotuisen koiran hellyttävä ystävyyssuhde. Kaveruus alkoi, kun Iso-Britannian Sheppeyn saarella asuva Jurgita Peciulaityte löysi pesästään tippuneen linnun.

Nainen toi pienen linnun kotiinsa tietämättäm kuinka hänen kaksivuotias Rusty-koiransa reagoisi siihen. Omistajan onneksi parivaljakosta tuli nopeasti ystäväykset.

Birdy-nimen saanut lintu ei pysty vielä lentämään, mutta onneksi Rusty auttaa sitä liikkumaan ympäri taloa. Youtuben SWNS TV -kanavalla jaetulla hauskalla videolla hämmentynyt koira on nimittäin päätynyt pikkulinnun ratsuksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat