Farmariauton sisällä näkyi karvainen eläin – pelastajat eivät olleet uskoa silmiään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva Annie Bruecker oli kävelemässä autolleen töihin lähdön merkeissä, kun hän säikähti pahanpäiväisesti. Subaru-merkkisen auton sisällä odotti kutsumaton vieras karhun muodossa. Karhu oli jollain tavoin onnistunut jäämään jumiin ajoneuvon sisälle.

Annie kutsui nopeasti viranomaiset paikalle. Youtubessa julkaistulla videolla päästään seuraamaan, kuinka paikalliset apulaissheriffit yrittävät saada eläintä pois auton sisältä vahingoittamatta itseään.

– Kuinka pääsit sisään, karhu?, toinen apulaissheriffeistä ihmettelee videolla.

Loputa karhu saatiin vapautettua yhden viranomaisen avattua ajoneuvon takaluukun ja toisen seuratessa vierestä haulikon kanssa. Tilanne ratkesi helposti, sillä karhu pakeni saman tien läheiseen metsään.

Karhu oli ehtinyt aiheuttaa runsaasti tuhoja auton sisällä. Eläin oli muun muassa repinyt ajoneuvon kattoa ja pureskellut sen rattia. Annie Bruecker kertoo Fox 31 Denver -uutistoimistolle naapurin kuvailleen, että ajoneuvon sisusta oli kuin pommin jäljiltä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.