Eläinsuoja pyytää Pokémon Go -pelaajia hakemaan koiria kävelylle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusi Pokemon Go -peli on aiheuttanut maailmalla paljon hämmennystä eikä peliin liittyviltä otsikoilta ole voinut välttyä. Peliä ei ole vielä virallisesti julkaistu Suomessa, mutta muualla sen julkaiseminen toi näkyvästi erilaisia yllättäviäkin lieveilmiöitä esille.

Yksi ilmiselvin pelin mukanaan tuoma ilmiö on se, että pelaajat on saatu ulos liikkeelle. Eräs eläinsuoja on ollut nokkelasti ajan hermolla ja ottanut pelin suosiosta heti kaiken mahdollisen hyödyn irti. Eläinsuoja pyytääkin pelaajia nyt hakemaan ulos lähtiessään samalla koiran eläinsuojasta kävelylle.

Munciessa sijaitseva Muncie Animal Shelter -eläinsuoja julkaisi heti Pokémon Go -villityksen alettua sivuillaan mainoksen, jossa he pyytävät pelaajia hakemaan pelireissulleen yhden koiran mukaan. Pelaaja kävelee ulkona joka tapauksessa, minkä vuoksi hän voisi samalla antaa adoptiota odottavalle koiralle mukavan kävelyn naapurustossa.