Käsipyyheannostelija kuulostaa House of Painin räppihitiltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-ryhmä House of Pain muistetaan parhaiten vuonna 1992 ilmestyneestä Jump Around -hitistään. Music Television -musiikkikanavaa katsoneet eivät voineet välttyä 1990-luvulla tarttuvan kappaleen kuulemiselta.

Nyt Youtubessa on levinnyt hauska video automaattisesta käsipyyheannostelijasta, joka kuulostaa hämmästyttävän paljon Jump Around -kappaleessa kuultavalta samplelta. Youtube-käyttäjä Matt Orlando on osoittanut tämän soittamalla House of Painin hittiä samalla, kun hän ottaa papereita annostelijasta kappaleen rytmiin.

Jump Around -kappaleessa kuultava sample on saksofonin ääni, jonka sävelkorkuutta on muutettu. 1990-luvulla suosittu hiphop-ryhmä teki vuonna 2010 paluun keikkalavoille, minkä lisäksi jäsenet kuuluvat La Coka Nostra -kokoonpanoon.