Iskra Lawrence säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

25-vuotiaan Iskra Lawrence -nimisen kaunottaren malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suuri. Englantilaisesta Lawrencesta on viime aikoina tullut kuitenkin todella menestynyt plus-kokoisena mallina.

Nyt kurvitar on esitellyt upeaa luonnollista vartaloaan Iso-Britannian rantojen sijaan Miami Beachilla, jossa hän esitteli myös useita eri bikinikuoseja yllään.

Iskra Lawrencella on Instagramissa lähes kaksi miljoonaa seuraajaa, jotka ihailevat naisen aitoutta ja hänen asennettaan omaa vartaloansa kohtaan. Naisen sosiaalinen media onkin täynnä hyväntuulisia kuvia ja videoita, joissa nainen esittelee rohkeasti omaa vartaloaan. Lawrence ei anna hänen vartaloaan tai hänen ihossaan olevaa selluliittia muokata mallikuvia varten, ja juuri aitoudellaan hän onkin saanut paljon seuraajia itselleen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat