Bassetti pantiin agilityradalle – keksi mukavamman reitin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englannista kotoisin oleva basset hound on bassetroduista tunnetuin ja suosituin rotu, joka toimii seurakoirana monissa maissa. Basset hound on melko suuri koira, jolla on kuitenkin todella lyhyet jalat. Koiran luonne on hyväntahtoinen ja todella rauhallinen, mikä näkyikin hyvin kun yksi lajin edustaja päästettiin agilityradalle.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne kun koiratapahtumassa yksi basset hound laitettiin suorittamaan agilityrataa. Koira aloitti radan todella rauhalliseen tahtiin, mikä alkoi huvittamaan yleisöä. Kun koira alkoi vielä kiertämään radan pienimpiäkin esteitä, yleisö ei voinut olla purskahtamatta nauruun.

Koira valitsee mukavimman reitin radalla ja kiertää esteet. Se seuraa rauhalliseen tahtiin omistajaansa ja pysähtelee milloin haluaa. Yleisö alkaa kannustamaan hidasta basset houndia, joka lopulta pääsee ylittämään radan lopetusviivan.