Suloinen koira ja herkulliset ruoat – pettämätön yhdistelmä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa julkisuuden henkilöiden kanavien lisäksi ovat todella suosittuja kanavat, joissa on söpöjä eläimiä, ruokaa tai jotka tarjoavat seuraajilleen treeni-inspiraatiota. Nyt eräs Instagramin käyttäjä päätti käyttää takuuvarmaa yhdistelmää ja julkaista kuvia, joissa nähdään sekä hänen suloinen koiransa sekä herkullisia ruoka-annoksia yhdessä.

Popeye The Foodie Dog -on alkanut niittämään suosiota sosiaalisessa mediassa. Popeye-niminen koira on pelastettu koira, joka elää Los Angelesissa ja rakastaa ulkona syömistä omien omistajien kanssa. Valitettavan usein koira joutuu kuitenkin tyytymään sivusta seuraajan rooliin ruokapöydässä.

Instagram-tili on pullollaan hauskoja kuvia, joissa Popeye joutuu tuijottamaan omistajiensa lautasella olevaa ruokaa. Koira on päässyt istumaan pöydän ääreen, josta sillä on suora näköyhteys omistajan lautaselle. Koira katselee kieli pitkällä omistajan kuvaamia herkkuja, jotka maistuisivat varmasti myös koiralle.

? Waffle from @republiquela in Los Angeles.

Kuva, jonka Popeye The Foodie Dog ? (@popeyethefoodie) julkaisi

Loving the build your own burgers at the Counter in Pasadena – @counterpasadena

Kuva, jonka Popeye The Foodie Dog ? (@popeyethefoodie) julkaisi

Burger with bacon, burrata cheese, tomatoes and a mountain of delicious fried potatoes – Little Dom's in Los Feliz.

Kuva, jonka Popeye The Foodie Dog ? (@popeyethefoodie) julkaisi

? on that poochini – @shakeshack in West Hollywood.

Kuva, jonka Popeye The Foodie Dog ? (@popeyethefoodie) julkaisi

Today is an important day. #nationalfrenchfryday

Kuva, jonka Popeye The Foodie Dog ? (@popeyethefoodie) julkaisi