Huhut yltyvät uudesta iPhonesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin, että Applen iPhone 7 -puhelin tulee markkinoille todennäköisesti tämän vuoden syyskuussa. Netissä on näytetty epämääräisiä kuvia ja videoita tulevasta puhelimesta, mutta niitä ei ole pystytty todentamaan aidoiksi.

Nyt uuden puhelimen akun kestosta huhutaan mukavia uutisia. Nykyiset iPhone-mallit ovat tunnettuja akkunsa heikosta kestävyydestä, mutta nyt OnLeaks on kirjoittanut Twitterissä, että tuleva iPhone 7 olisi akunkestoltaan 14 prosenttia parempi kuin edeltävä malli. Akun koko tulee huhujen mukaan olemaan 1.960 mAh, mutta se jää edelleen kauas monista kilpailijoista. Esimerkiksi Huawein P9 -puhelimessa on 3.000 mAh akku.

Lisäksi MacRumors-sivustolla on julkaistu kuva, jossa nähdään kaunis uusi väri puhelimen mallistoon. Uusi väri muistuttaa yönsinistä.

Esittelimme taannoin videon, jolla näytettiin vilahdukselta uusi iPhone 7. Videon perusteella vaikuttaisi siltä, että laitteessa ei ole perinteistä kuulokeliitäntää. Lisäksi uudessa mallissa on uutisoinnin mukaan suurempi ja parempi kamera.