Kosinnan hinta 2 000 000 dollaria – sopii vaativalle morsiamelle

Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosinta tapahtuu perinteisesti miehen polvistuessa naisen eteen spesiaalitilanteessa. Mikäli haluaa viedä ikimuistoisen hetken astetta pidemmälle, voi varata valmiin kosintapaketin Cé La Vi -matkatoimistosta. Venäläistaustaisen World Of Diamonds -yrityksen kanssa järjestetty kosinta maksaa kaksi miljoonaa dollaria.

Pakettimatka on tarkoitettu kahdelle. Se järjestetään Singaporessa ja kestää yhteensä kahdeksan tuntia. Hintaan sisältyy harvinainen 2,08-karaatin Fancy Vivid Blue Jane Seymourin timanttisormus, 45 minuutin pituinen helikopterilento kaupungin yllä, Rolls-Roycella liikkumista, yksityinen luksusristeily ja 18 ruokalajin illallinen Singapore’s Marina Bay Sands Hotelin 57. kerroksessa.

Ravintola on sisustettu 10.000 ruusulla ja paikka tarjoaa upeat näkymät Singaporen yläpuolelle jokaiseen ilmansuuntaan. Ravintolassa on livemusiikkia tunnelman luomikseksi. Ennen kosintaa pariskunta voi nauttia muun muassa Almasin kaviaaria, Gewürztraminer-viinissä haudutettua hanhen- ja vasikanmaksaa, Jamón Ibéricoa, Bresse-lihalientä, lampaan kateenkorvaa ja Belonin ostereita samppanjavaahdolla.

Ruoka nautitaan timantein koristelluilla syömäpuikoilla, jotka on nimikoitu pariskunnan mukaan. Ruokajuomana on 44- ja 55-vuotiaita vuosikertaviinejä. Pariskunta saa myös ruokailuryhmän tuolit kotiinsa, sillä ne ovat The Plushin suunnittelemat uniikkikappaleet. Kosinta tapahtuu keskiyöllä Louis XIII de Rémy Martin -konjakkilasillisen ääressä. Kysymystä varten järjestetään näyttävä ilotulitus, JustLuxe raportoi.