Koira söi vegaaniset soijanakit – isäntä lavasti hulvattoman sivuvaikutuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat ovelia halutessaan päästä kaappiin piilotettuihin herkkuihin kiinni. Yleensä salaa herkuttelu tapahtuu omistajan ollessa poissa kotoa, jolloin asia käy ilmi vasta koiran tullessa huonovointiseksi tai omistajan löytäessä koiran jälkeen jättämät sotkut. Eräs koiran omistaja huomasi lemmikissään kuitenkin erikoisia sivuvaikutuksia.

Koira oli löytänyt omistajan vegaaniset soijanakit ja popsinut ne nopeasti parempiin suihin. Tämän jälkeen koira alkoi kuitenkin käyttäytymään omituisesti. Aluksi se alkoi pitämään mustaa miesten hattua päässään, hakeutui Converse-tennarien läheisyyteen ja halusi pitää huivia.

Sen jälkeen koira halusi lukea rauhassa yksin Ernest Hemingwayn kirjallisuutta. Koira olisi halunnut todella kovasti päästä äänestämään presidentinvaaleissa, mutta kuultuaan, että se ei onnistu, koira meni yksin nurkkaan murjottamaan ja kuuntelemaan Bob Dylanin musiikkia.

HELP!!! I came home to find that my dog had eaten a whole package of vegan soy sausages! I dont know if it's gonna make her sick or not.