Helleaalto koettelee Englantia – lemmikit sulavat somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa kovemmilta helteiltä ollaan vielä toistaiseksi vältytty, mutta etelässä kuumat ilmat ovat koetelleet niin ihmisiä kuin heidän lemmikkejäänkin. Nyt englantilaiset lemmikkien omistajat ovat alkaneet julkaisemaan lemmikeistään hauskoja kuvia, joissa lemmikkiparat ovat alkaneet sulamaan.

Lemmikkien omistajat ovat julkaisseet Twitterissä huvittavia kuvia, joissa nähdään miten heidän karvaiset kaverinsa ovat alkaneet sulamaan. Koirat ovat makuulla karvaisilla matoilla, mikä saa ne näyttämään siltä kuin niiden turkki olisi levinnyt ja sulanut. Myös hauskat kuvat hamstereista ja sängyistään valuvista kissoista saa eläimet näyttämään siltä kuin ne olisivat sulaneet kuumuuden vuoksi.

Lemmikkien omistajana tulee huolehtia kuumillakin ilmoilla siitä, että eläimillä on jokin paikka, jossa ne voivat käydä viilentämässä itseään. Hauskat kuvat ovat kuitenkin onneksi vain huumorimielessä otettuja eikä eläimillä ole ollut oikeasti mitään hätää.