Matthew McConaugheysta professori – lähtee opettamaan yliopistoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Matthew McConaughey on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, mutta pian mies tulee laajentamaan repertuaariaan. Mies tullaan nimittäin näkemään tänä vuonna väliaikaisena opettajana Texasin yliopistossa.

Matthew McConaughey työskentelee Austinissa sijaitsevan koulun elokuvataiteen laitoksen vierailevana opettajana tänä syksynä. San Antonio Express-News -lehden mukaan näyttelijä tulee tarjoamaan opiskelijoille kulissien takaista materiaalia hänen tulevan Free State of Jones -elokuvansa kuvauksista.

Näyttelijä on itsekin käynyt Texasin yliopiston, ja valmistui oppilatioksesta vuonna 1993. Opettamisen ohella McConaughey keskittyy edelleen myös näyttelemiseen, sillä hänet tullaan näkemään lähivuosina elokuvissa kuten Gold ja Musta torni.