Koirankakkojen Uber julkaistiin – joku muu siivoaa koirasi jätökset!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uberin menestyksen myötä lukuisat aloittelevat yritykset pyrkivät lyömään itsensä läpi startup-maailmassa mitä erikoisemmilla sovellusideoilla. Nyt hämmästystä herättää palvelu, jonka luvataan siivoavan koirankakat omistajan puolesta.

Pooper lupaa siivota koiran jätökset kiinteää kuukausimaksua vastaan. Sovelluksen käyttäjän tarvitsee vain ottaa kuva lemmikkieläimensä ulosteesta, ja pian lähellä oleva ”kauhoja” saapuu korjaamaan sen talteen. Pooperin halvin siivouspalvelu maksaa kuukaudessa 15 dollaria, eli hieman alle 14 euroa.

Palvelun väitetään olevan parhaillaan kokeiluasteella San Franciscossa, New Yorkissa ja Los Angelesissa. Pooperin erikoisen idean ja humoristisen esittelyvideon ansiosta monet ovat epäilleet kyseessä olevan pelkkä vitsi. Toisaalta Yhdysvalloista saattaisi hyvinkin löytyä koirankakan keräämistä niin suuresti kammoavia ihmisiä, että he ovat valmiita ulkoistamaan työn muille maksua vastaan.