Seksikkäin hampurilaismainos koskaan? Purilainen jää nyt toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Genevieve Morton nousi suuren yleisön tietoisuuteen poseerattuaan vuonna 2010 Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa. Sittemmin neitokainen on nähty lehdessä vuosittain. Mortonin malliura ei ole vielä nostanut häntä supermallien A-sarjaan.

Nyt Genevieve Morton poseeraa Emily Searsin ja Elena Bellen kanssa Carl’s Jr. -pikaruokaketjun tuoreessa mainoskampanjassa. Fantasty-nimisessä kampanjassa kaunottaret nähdään bikineissä, ja varsinainen hampurilainen jää kirkkaasti heidän varjoonsa. Mainoksen videoversio julkaistaan 28. heinäkuuta.

30-vuotias Genevieve Morton on Sports Illustrated -lehden lisäksi tuttu näky myös lukuisista mainoskuvista ja muun muassa Esquire-lehden sivuilta. Hän myös näytellyt laulaja Gavin DeGrawin musiikkivideolla. Taannoin hänet kiinnitettiin myös Parisa Lingerie -vaatemerkin mainoskasvoksi.

Splash
Splash
Splash
Splash