Amerikkalaismies nappasi jo kaikki pokemonit – käveli 13 kilometriä päivittäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brooklynissa asuva Nick Johnson on ensimmäinen Pokémon Go -pelaaja, joka on kerännyt kaikki Yhdysvalloissa olevat pokemonit. Pokemoneja on kaiken kaikkiaan olemassa 151, mutta Yhdysvalloissa niitä on kerättävissä 142.

Nick Johnson näki paljon vaivaa päivittäin pokemonien eteen, koska kaikkien pokemonien kerääminen on ollut hänen lapsuuden haaveensa. Johnson käy päivätöissä, minkä vuoksi hän on päässyt pokemonjahtiin aina vasta kuuden jälkeen illalla.

Johnson käveli noin 13 kilometriä joka päivä töiden jälkeen löytääkseen pokemoneja. Pariin otteeseen miehen oli tullut Business Insider -lehden mukaan turvautua myös Uber-kyytiin, koska kävelymatka olisi ollut liian pitkä. Mieheltä meni kaksi viikkoa ennen kuin hän sai kerättyä kaikki pokemonit.