Ystävykset löysivät toisensa 75 vuoden jälkeen – sattumalta samassa vanhainkodissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävyyssuhteista voi olla välillä vaikeaa pitää kiinni. Muuttaminen toiselle paikkakunnalle ja erilaiset elämäntilanteet pystyvät vähitellen haurastuttamaan vahvimmankin ystävyyssuhteen. Näin kävi kahdelle naiselle, jotka kuitenkin onnellisten sattumien kautta pääsivät jälleen yhdistämään voimansa 75 vuoden jälkeen.

95-vuotias Beryl Goodburn ja 97-vuotias Peggy Rouse tutustuivat toisiinsa jo nuorina naisina ollessaan samassa työpaikassa Kentissä. He olivat läheisiä, mutta toinen maailmansota ajoi heidät erilleen, minkä jälkeen he menettivät yhteyden toisiinsa. Nyt 75 vuoden jälkeen naiset päätyivät kuitenkin sattumalta samaan vanhainkotiin ja pääsivät vaihtamaan koko elämän mittaiset kuulumiset toistensa kanssa.

Peggy Rouse kertoi The Telegraph -lehden mukaan tunnistaneensa ystävänsä Beryl Goodburnin heti kun hän oli astunut ovesta sisään, mutta nainen ei ollut uskoa silmiään. Kun naisten katseet olivat kohdanneet, he olivat tunnistaneet toisensa heti. Beryl kertoi, että heidän kohtaamisensa oli kuin ihme, jonka ansiosta naisten on nyt helpompi sopeutua elämään vanhainkodissa.