Kate Hudson lekotteli bikineissä – paparazzi iski mereltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

37 vuotta huhtikuussa täyttänyt näyttelijätär Kate Hudson on näyttelijän ammattinsa lisäksi myös kirjailija ja yrittäjä. Monitaituriksi osoittautunut Hudson lauloi taannoin David Fosterin säestyksellä Nothing Compares 2 U -kappaleen Love In For Kids -tapahtumassa ja yllätti kaikki taidoillaan.

Parhaillaan Kate lomailee lastensa ja ystäviensä kanssa Kreikassa Skiathosin saarella, josta paparazzi heidät huomasi.

Moni muistaa Kate Hudsonin laulaneen Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa. Pari lauloi riidan keskellä You’re So Vain -nimisen kappaleen, jonka näyttelijäkaksikko murskasi karulla laululla. Ilmeisesti näyttelijäparista ainakin Hudson kuitenkin osaa myös oikeasti laulaa todella kauniisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash