Poika murtui isän unohdettua synttärit – sitten auton takaluukku aukesi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsena syntymäpäivät ovat todella tärkeitä, ja lapset muistavatkin aina hyvin hetket, jolloin he ovat saaneet juuri toivomansa lahjan yllätyksenä. Pahin asia lapselle syntymäpäivänä voisi olla se, että vanhemmat unohtaisivat tärkeän päivän kokonaan.

Videolla nähdään surullinen poika, joka on täysin maansa myynyt koska luuli isänsä unohtaneen hänen syntymäpäivänsä. Poika pelaa amerikkalaista pesäpalloa ja isä on viemässä poikaa hänen syntymäpäivänään peliin. Poika on niin surullinen, että ei kykene katsomaan isäänsä edes silmiin.

Kun isä ja poika pääsevät autoon, isä pyytää poikaa menemään vielä auton takaluukun luo hakemaan hänen mailansa. Vanhan mailan tilalla onkin laatikko, jonka poika näyttää heti tunnistavan. Poika herkistyy ja alkaa kyynelehtimään huomatessaan, että isä oli ostanut hänelle juuri sen mailan, jota hän oli toivonut lahjaksi.