Käärmekuiskaaja on oikea ammatti – tämä puuha ei sovi kovin monelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Albert Killianilla on vaarallinen työ, johon hän suhtautuu todella intohimoisesti. 60-vuotias mies on oikea käärmekuiskaaja, joka rakastaa monien pelkäämiä petoja ja lypsää niiden hampaista myrkkyä lääketeollisuuden käyttöön.

Killian on jo pienestä pojasta lähtien käsitellyt käärmeitä pelottomasti, kun hän on auttanut naapureitaan siirtämällä käärmeitä pois heidän pihoiltaan. Käärmeiden käsitteleminen sai Killianin rakastumaan käärmeisiin jo lapsesta lähtien, mikä on johtanut miehen tämänhetkiseen ammattiinkin.

60-vuotias Killian asuu 60 käärmeen kanssa. Miehellä on kotonaan erilaisia kobria, kalkkarokäärmeitä ja kyykäärmeitä. Niistä suurin osa pystyisi tappamaan miehen silmänräpäyksessä, mutta mies ei anna sen pelottaa häntä.

Käärmekuiskaaja ei ole onnistunut taitavienkaan otteiden kanssa välttymään käärmeiden nopeilta liikkeiltä. Käärmeet ovat pistäneet Killiania yli 100 kertaa, mutta mies on onnistunut kasvattamaan sietokykyään käärmeiden sylkemää myrkkyä vastaan ja säilynyt toistaiseksi hengissä. Killian auttaa lääketeollisuutta tekemään erilaisia lääkkeitä lypsämällä käärmeistä myrkkyä tutkijoiden käyttöön.