Harry Potter -näytelmästä jymymenestys – velhopojan viimeinen tarina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri julkaistu uusi Harry Potter -kirja poikkeaa melko paljon edellisistä teoksista. Harry Potter and the Cursed Child -niminen kirja on perinteisen romaanin sijaan Lontoossa ensi-iltansa saaneen kaksiosaisen näytelmän käsikirjoitus.

Jack Thornen kirjoittaman käsikirjoituksen julkaisun myötä J.K. Rowling on tuonut surullisia uutisia kirja- ja elokuvasarjan vannoutuneille faneille. Rowling paljasti Reutersille antamassaan haastattelussa, että kaksiosaisen näytelmän myötä Harry Potterin tarina saa viimein päätöksensä.

Rowling kertoi, että kaksiosaisessa näytelmässä Harry Potter viedään vielä viimeisen kerran todella suurelle seikkailulle, jonka myötä velhopojan tarinat on kerrottu. Viisituntia kestävä näytelmä on loppuunmyyty jo 2017 vuoden toukokuulle saakka. Näytelmää on kehuttu teatterin kaikkia rajoja rikkovaksi spektaakkeliksi, jollaista ei ole ennen nähty.