Kissa vihaa laskuja – postimiehen joka-aamuinen riesa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla lemmikeillä on postinjakajiin viha-rakkaussuhde. Lemmikit voivat puolustaa kotiaan ja olla vihaisia kotiovea lähestyvälle henkilölle, mutta itse posti on kuitenkin hauskaa riepoteltavaa. Tällä kerralla kuitenkin omistajalle tuleva posti taisi olla se mikä erään kissan sai vihaiseksi.

Postimiehen joka-aamuisena riesana on omakotitalossa asusteleva kissa, joka vihaa kirjepostia. Kissa on luultavasti jo odottelemassa oven takana postinjakajaa oikeaan aikaan, koska kissan tassut alkavat heti viuhahdella oviluukusta kun mies avaa sen.

Mies yrittää laittaa oven postiluukusta kirjeitä sisään, mutta kissa tuntuisi olevan toista mieltä. Se yrittää estää tassuillaan postin saapumisen ja huitoo oven luukusta sen minkä ehtii. Lopulta postinjakaja kuitenkin voittaa ja mies saa laitettua kirjeet ovesta sisälle.