Tätä mieltä miehet ovat naisten vaatetrendeistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liam Fieldstein ajattelee naisten vaatekomeroiden sisältävän sellaisia tyylejä ja vaatekappaleita, joissa ei ole miesten mielestä mitään järkeä. Fieldstein kyseli ystäviltään mitä mieltä he ovat naisten tämänhetkisistä vaatetrendeistä nähdäkseen ovatko he yhtä ulapalla kuin hän.

Miehet eivät ymmärtäneet tyyliä, jossa nainen pukeutuu samaa kuosia olevaan ylä- ja alaosaan. Se näytti miesten silmissä halvalta tyyliltä ja siltä, että vaatteet on vahingossa puettu ylle samaan aikaan. Lyhyt navan paljastava toppi oli miesten mielestä todella riskialtis valinta, mutta oikeanlaisella vartalolla sekin voi näyttää hyvältä.

Yli polven ulottuvista saappaista miehet eivät olleet juuri mitään mieltä, ja kertoivat vilkuilevan todella harvoin naisen kenkiä. Lopulta miehet myös sanoivat Elite Daily -lehden mukaan, että jos nainen on hyvää juttuseuraa hänen vaatteillaan on hyvin vähän merkitystä.