Tom Hiddlestonia ei valita Armanin mainoskasvoksi – tyttöystävä syynä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Tom Hiddleston julistettiin hetki sitten Hollywoodin seksikkäimmäksi näyttelijäksi The Night Manager -elokuvan näyttävien seksikohtausten ansiosta. Hiddlestonia harkittiin italialaisen Armani-alusvaateketjun kampanjan keulakuvaksi, mutta nyt mies on otettukin harkinnasta sivuun hänen romanttisen elämänsä vuoksi.

Armani harkitsi 35-vuotiasta Hiddlestonia heidän talvella julkaistavan kampanjansa uudeksi kasvoksi DJ-tähti Calvin Harrisin jalanjälkiä seuraamaan. Nyt kampanjan suunnittelijat ovat kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan sivuuttanut miehen harkitsemisen, koska hän on alkanut seurustelemaan Calvin Harrisin entisen tyttöystävän Taylor Swiftin kanssa.

Armani pelkää sitä, että vaatekampanja leimattaisiin ja Hiddlestonin valitseminen aiheuttaisi vääränlaista kohua sen vuoksi, että Hiddleston seurustelee Harrisin entisen rakkaan kanssa. Vaateketjun mielestä ei ole sopivaa, että Calvin Harrisin jälkeen valittaisiin kasvokuvaksi sellainen henkilö, jonka kanssa nykyinen mainoskasvo ei ole puheväleissä.