10 hetkeä jolloin nainen tarvitsee naisystävää

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valitettavasti osa naisista hylkää ystävänsä rakastuessaan. Vaikka miehiä tulee ja menee, tulisi kavereiden säilyä rinnalla ainiaan. Nyt on listattu kymmenen hetkeä, jolloin naiset ovat parasta seuraa toisilleen. Naiset käsittelevät ongelmia usein tunnepohjalta.

Kun miehet haluavat stereotyyppisesti ajateltuna keskittyä vain tosiseikkoihin ja faktoihin, haluavat naiset puida asioita tunteitaan analysoimalla. Hameväen kannattaa pitää yhtä esimerkiksi kuukautisista puhuessaan, sillä kukaan mies ei voi koskaan ymmärtää pahimman mahdollisen PMS-oireyhtymän mukanaan tuomia vitsauksia.

Tyttökavereiden kanssa on hyvä vertailla kokemuksia ja mielipiteitä, puida seksiin liittyviä ajatuksia, pohtia parisuhteita ja voivotella miesten käyttäytymistä – kaikella rakkaudella totta kai. Vain nainen voi ymmärtää samankaltaisen hengenheimolaisen tunteet ja järjen. Ystäviltä saa lohtua ja rehellisiä mielipiteitä asioita kaunistelematta. Älkää hylätkö ystäviä suurenkaan rakkauden edessä.