Isä vahvisti Lindsay Lohanin raskauden – jäi kiinni valheesta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohan on parhaillaan Italiassa lomailemassa. Naisesta julkaistiin sellainen kuva, jossa hänen vatsansa voidaan nähdä rantamekon alla hieman pullistuneena. Lehdistö alkoi heti spekuloimaan sitä, onko Lohan raskaana. Näyttelijättären isä riensi vahvistamaan medialle huhut ja ilmoitti, että hänen tyttärensä tosiaan on raskaana.

Lohanin isä kertoi, että tytär oli ilmoittanut raskaudesta hänelle tekstiviestillä. Nyt on kuitenkin People-lehden mukaan käynyt ilmi, että isä on valehdellut medialle. Näyttelijätär kiistää raskaushuhut ja kertoo, että ei odota vielä ensimmäistä lastaan.

Tähtien bikinikuvia katsotaan erityisen tarkasti eikä tämä ole suinkaan ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta, kun niiden pohjalta tehdään erilaisia johtopäätöksiä. Tälläkin kerralla spekulaatio osui väärään, mutta isän motiiveja väärän tiedon vahvistamiseen ei olla vielä saatu selville.