Michelle Keegan lemmenlomalla – kuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen FHM-miestenlehden lukijat äänestävät vuosittain maailman seksikkäimmän naisen. Viime vuonna ensimmäiselle sijalle päätyi näyttelijätär Jennifer Lawrence. Tänä vuonna voittajaksi selviytyi suomalaisille hieman tuntemattomampi nimi, brittinäyttelijä Michelle Keegan.

Mark Wrightin kanssa naimisissa olevan Michellen avioliiton tilasta on kohistu viime aikoina paljon Britanniassa, sillä pariskunta on viettänyt valtaosan vuodesta töiden vuoksi erossa toisistaan. Nyt he ovat kuitenkin osoittaneet lomakuvillaan, että parisuhde voi hyvin. Hotellin uima-altaalla ikuistettu kuva ei jätä arvailun varaa siitä, etteikö pariskunta haluaisi osoittaa suhteensa olevan hyvällä mallilla.

27-vuotias Michelle Keegan on tullut tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista. Michelle on myös työskennellyt mallina.

TBT me and THE ONE !!

Kuva, jonka Mark Wright (@wrighty_) julkaisi