Taistelulaiva myynnissä Suomessa – tykit yhä paikoillaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten yleisin vesikulkupeli on soutuvene, mutta monet haluavat liikkua vesillä hieman näyttävämmin. Nyt Nettivene.com-palvelussa on myynnissä alus, joka kääntää taatusti katseet missä tahansa se meneekin. Kyseessä on nimittäin Suomen ainoa tykeillä varustettu siviilialus, taistelulaiva Koskelo.

Myynti-ilmoituksen mukaan alus on Trafin hyväksymä ja alukseen saa ottaa 70 matkustajaa myös reitti- ja tilausliikenteessä. Huvialuksena alukseen saa ottaa 99 ihmistä. Kahdella dieselmoottorilla kulkevassa Koskelossa on sisällä oleskelutilojen lisäksi myös esimerkiksi puusauna, takka ja salongeissa lattialämmitys.

28-metrisen Koskelon hinnaksi on ilmoituksessa kerrottu 196.000 euroa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat