Donald Trump yllätti jälleen – nolasi itkevän vauvan äidin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain presidentiksi ehdolla oleva Donald Trump on tehnyt ja sanonut monia äärimmäisyyksiin meneviä asioita, mutta siitä huolimatta mies osaa edelleen yllättää erikoisilla letkautuksillaan. Tällä kerralla hän nolasi itkevää vauvaa sylissään pitelevän äidin tapahtumassaan.

The Independent -lehti jakoi Trumpin tilaisuudesta kuvatun videon. Videolla nähdään miten yleisössä itkevä pieni vauva kiinnittää Trumpin huomion. Trump suhtautuu vauvaan lempeästi niin kuin kaikki muutkin suhtautuisivat. Hän sanoi äidille, että hänen ei tarvitse nolostua koska vauvat ovat kauniita, ihania ja välillä ne itkevät.

Trump jatkaa puhettaan kunnes itku alkaa taas kuulumaan. Tällä kerralla Trump ei enää suhtaudukaan asiaan lempeästi vaan alkaa haukkumaan ja nolaamaan äitiä koko yleisön edessä. Trump pyytää naista poistumaan ja ihmettelee sitä miten nainen voi tosissaan luulla, että hän haluaisi puheensa keskeytyvän vauvan itkun vuoksi.