Koira tekee musiikkia – ja nauttii joka hetkestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikkien omistajat haluavat hankkia koiran perheeseensä sen vuoksi, että koiran kanssa olisi mielekästä harrastaa eri lajeja. Koira on mukava ja hyödyllinen kumppani esimerkiksi metsästyksessä ja juoksulenkeillä. Ilmeisesti koira on hauska kumppani myös musiikin tekemisessä.

Bill Robin Fuller on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa hänen koiransa on vallannut Fullerin musiikintekovälineet. Koira on ottanut haltuun elektronisen musiikin tekemisen, jota Fuller on kuvannut huvittuneena puhelimensa kanssa.

Fuller lähestyy lemmikkiään, joka istuu tietokoneen ja erilaisten soittimien ja miksauspöytien edessä. Koira näyttää olevan todella tyytyväinen siihen mitä se on saanut aikaan, koska koiran naamalla paistaa niin iloinen virnistys kuin suinkin on mahdollista.