Optiset harhat saavat haukkomaan henkeä – kunnes katsoo tarkemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää usein hauskoja kuvia, joiden aiheuttamat optiset illuusiot saavat ihmiset näkemään jotain aivan muuta kuin mitä kuvassa oikeasti on. Tällä kertaa maassa makaavasta miehestä otettu kuva on aiheuttanut katsojissa hilpeyttä, koska se näyttää rivommalta kuin se onkaan.

Lattialla makoilevassa miehessä ei ole mitään erikoista. Jos kuvasta kuitenkin näkee vain pienen osan, näky on heti hyvin erilainen. Kuvaa kaulasta ylöspäin katsottaessa näyttää aivan siltä kuin miehen valtavan suuret rintalihakset olisivatkin hajareisin lattialla olevan naisen takapuoli.

Aiemmin hilpeyttä aiheutti myös verkossa levinnyt kuva isästä, joka oli kuvassa kumartuneena antaessaan sängyssä makoilevalle vauvalleen suukkoa poskelle. Miehen kalju pää, olkapää ja korva aiheuttivat kuvaan kuitenkin sellaisen illuusion, että vauvan vieressä olisi ollut karvainen takapuoli.

This guy's chest looks like a girl's ass…