Kämppäkavereiden karmivat kostot: ”Virtsaa sänkyyn, laksatiivia ruokaan…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Loppukesä on asuntomarkkinoiden kuuminta aikaa. Opiskelijat etsivät huoneistoja tai kimppakämppiä, josta olisi tarkoitus tehdä viihtyisä koti asumista varten. Toisinaan huonekaveri osoittautuu kaikkea muuta kuin ihanaksi ihmiseksi yhteiseloon. Nyt on listattu kauhutarinoita kämppäkavereiden kertomina.

Yksi kämppäkaveriaan jekuttanut kertoo That Viral Feed -sivustolla, että sisusti huonekaverinsa huoneen Justin Bieberin julisteilla ennen kuin hän tuli kotiin uuden poikaystävänsä kanssa. Toinen kertoo kämppiksen syöneen kaikki hänen täytekeksinsä. Kostoiskun tehnyt huonekaveri täytti miehen uudet keksit hammastahnalla.

Eräs känninen kämppäkaveri oli pyytänyt kyytiä McDonald’sin ajokaistalle. Hän oli tilannut kaikki annokset listasta ja piilottanut ne myöhemmin yhteisen asunnon kylpyhuoneeseen. Samassa huoneessa nukkuvat kämppäkaverit joutuvat kuuntelemaan toistensa ähinöitä joka yö. Yksi kertoo huonekaverinsa onanoivan öisin – ja useamman kerran. Masturboija luulee, että kämppiksen naurun tyrskähdykset ovat kuorsaamista.

Samalla sivustolla yksi nainen kertoo vertailleensa vaginaansa kämppiksen kanssa. Toinen kyllästyi ruokaa varastavaan huonekaveriin ja lisäsi suklaavanukkaaseen järisyttävän määrän laksatiivia kostoksi. Ällöttävin tunnustus lienee kuitenkin se, että kämppäkaveri kaatoi pissamukin sammuneen huonekaverinsa sänkyyn kostoksi rahojen varastamisesta. Kämppis luulee edelleenkin virtsanneen yön aikana sänkyynsä.