Kissa vaatii isännältään suukkoja – video sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit osaavat pyytää omistajaltaan huomiota. Nyt eräästä miehestä on lähtenyt leviämään hänen julkaisemansa video, jossa miehen kissa vaatii sängyssä mieheltä pusuja hänen katsellessaan televisiota.

Milton Rocha Neto -niminen mies julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa hän makoilee sängyllä. Kissa on tullut hänen viereensä ja vaatii mieheltä huomiota hänen katsellessaan televisiota. Mies kääntää päänsä välillä kissaa kohti ja antaa sen kuonolle suukon.

Beatrice-kissa hamuilee jatkuvasti miehen huulia ja haluaa häneltä suukon toisensa perään. Kissa ohjaa miehen huulet suoraan kissan kuonoon kiinni. Video tarjoilee kissan ja miehen välisen suloisen suhteen lisäksi naisille myös silmänruokaa, kun paidattomana makaava mies antaa huomiota söpölle lemmikilleen.