Koira on todellinen futistaituri – Ronaldog!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallo on tunnetusti erittäin suosittu laji Iso-Britanniassa. Niin suosittu, että saarivaltiossa jopa koirat voivat mitä ilmeisimmin oppia lajin taitureiksi.

Alfie-koira on saanut lempinen Ronaldog, joka viittaa tietenkin portugalilaiseen jalkapalloilijaan Christiano Ronaldoon. Koira rakastaa jalkapalloa, ja on oppinut käsittelemään palloa erittäin hyvin.

– Havaitsimme Alfien ainutlaatuisen taidon, kun se leikki tyttäremme jalkapallolla. Tuolloin koira oli yhtä iso kuin kyseinen pallo, koiran omistaja Peter Simpkins kuvailee Dogs Trust -sivustolle.

– Oli hauskaa katsella, kuinka pieni koira yritti hallita palloa. Muutamien päivien aikana se oppi kuitenkin kuljettamaan ja hallitsemaan palloa, Simpkins jatkaa.

Futiskoirasta tuli nopeasti paikallinen tähti, jolla on omat vakiintuneet faninsa. Youtuben myötä ”Ronaldog” on noussut myös kansainväliseen julkisuuteen.

– Yritämme pitää Alfien tassut tukevasti maan kamaralla, mutta joskus lellimme sitä. Alfien ensimmäisenä syntymäpäivänä täytimme puutarhan 30 jalkapallolla. Koira oli kuin se olisi päässyt taivaaseen, Peter Simpkins paljastaa.