Onnettomuuteen joutunut vanhus soitti väärään numeroon – odottamaton auttaja saapui!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Birtannian Wallsendissa asuvan autokauppiaan päivä sai taannoin yllättävän käänteen, kun hän päätyi pelastamaan vanhan naisen hengen. Kaikki sai alkunsa vahingossa väärään numeroon tehdystä hätäpuhelusta.

Autokauppa Stratstone BMW:ssä työskentelevä Dang Vuon sai puhelun pulassa olleelta vanhalta naiselta. Onnettomuuteen joutunut nainen oli ilmeisesti yrittänyt soittaa tyttärelleen, mutta valinnut väärän numeron.

– Puheluun vastannut vastaanottovirkailjamme kysyi, mitä tehdä. Kerroin meneväni tarkistamaan, että nainen on kunnossa, Dang kuvaili Metro-lehden mukaan.

Autokauppiaan mukaan naisen koti olikin kauempana, kuin hän alun perin luuli. Autokaupan vastaanottovirkailija pysytteli puhelimessa siihen asti, kunnes Dang saapui naisen kotiin. Vanhus oli kaatunut suihkuhuoneessa.

– Kun saavuin paikalle, nainen oli shokisa. Hänen kasvoillaan oli verta ja kylpyamme tulvi yli. Kerroin kuka olin, kiedoin rouvan pyyhkeeseen, laskin hänet sohvalle ja odotin hoitajien ja perheenjäsenten saapumista taloon, Dang kertoo.

Paikalliset asukkaat ovat kuvailleet 34-vuotiasta autokauppiasta sankariksi hänen tekonsa seurauksena. Miehen mukaan hän kuitenkin vain teki, mikä oli oikein.

– Tein sen, mitä kuka tahansa olisi tehnyt samassa tilanteessa, Dang Vuon kertoo.