Vau! Voiko huippumuodin tekeminen olla näin helppoa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotisuunnittelija Shamekh Bluwi on paljastanut erikoisen tapansa luonnostella kauniita asukokonaisuuksia. Mies hyödyntää suunnittelutyössä ympäristöä ja luontoa. Hän mallaa vaateaihioita taustoihin siluettien avulla.

Instagram on villiintynyt Shamekhin luonnoksista. Mies on onnistunut ikuistamaan valokuviin idean, kuinka hän sovittaa suunnittelemiensa asujen siluetteja taustalla oleviin rakennuksiin, luontokappaleisiin ja esineisiin. Asut saavat keinon avulla mielenkiintoisia yksityiskohtia ja maisema herättää ne tavallaan eloon.

Mies on käyttänyt hyödyksi muun muassa rakennusten pylväitä, auton moottoria, puiden oksia, mattoja ja Vogue-lehden kansia inspiraationa asujen kuoseille. Siluetin käyttäminen ei sinällään ole uusi juttu taiteen tai muodin parissa, mutta Bluwi on onnistunut tempaisemaan myös tavallisia ihmisiä ideointiin mukaan.