Hylätty porsas sai ystävän – ranskanbulldoggista paras kaveri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pieni porsas oli löytynyt hylättynä häkistä, minkä jälkeen porsaan löytänyt perhe otti sen omakseen. Perheessä oleva ranskanbulldoggi kiinnostui uudesta tulokkaasta heti ja alkoi tekemään innoissaan ystävyyttä porsaan kanssa.

Ranskanbulldoggi oli itsekin vasta pieni pentu kun porsas tuli taloon. Koira oli aina yrittänyt saada leikkikaveria itselleen ja porsaan nähtyään se ei enää koskaan halunnut olla siitä erossa. Porsas ja koira ovat nyt erottamaton parivaljakko, joka kulkee kaikkialle yhtenä yksikkönä.

Ranskanbulldoggi ja porsas tekevät kaiken yhdessä ja käyttäytyvät niin kuin ne olisivat sisaruksia keskenään. Suloinen parivaljakko ei halua erota edes nukkumaan mentäessä, minkä vuoksi ne nukkuvatkin aina yönsä vieretysten.