Rion olympialaisissa uidaan alastomana?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän vuoden kesäolympialaiset ovat hyvässä vauhdissa ja ihmiset ovat seuranneet kilpailuja innoissaan sekä paikan päällä että kotisohvilta käsin. Nyt sosiaalisessa mediassa kiertää hauskat televisioruudusta napatut kuvat, jotka näyttivät melko huvittavilta kotona uimareita ja uimahyppääjiä kannustaneille.

Televisiokatsojat olivat huomanneet, että urheilijoiden tiedot ilmestyivät palkkiin ruudun alareunaan niin, että palkki piilotti osan urheilijoiden alavartaloista kokonaan. Palkin alle jäi hyvin usein juuri miesten uimahousut, minkä vuoksi miehet näyttivät siltä kuin he olisivat olleet alasti kisaamassa.

Moni oli tehnyt saman hupaisan huomion palkkien sijoituksesta ja napannut kuvan, jossa uimarit ja uimahyppääjät näyttävät alastomilta. Moni näytti olevan sitä mieltä, että kisaajien näyttäminen alastomilta oli kilpailun parasta antia televisiossa.