Kardashianien 20-vuotias mallilupaus nautiskeli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri 19 vuotta täyttänyt Kylie Jenner juhlii syntymäpäiviään lomailun merkeissä. Nuori kaunotar lensi Karibianmerelle Bahaman saarille Daily Mail -lehden mukaan Tyga-poikaystävänsä kanssa. Pariskunnan kotiuduttua lomakohteeseen he saivat seuraa myös ystävistä ja Kylien isosiskosta Kendallista ja tämän ystävistä.

Nyt seurue on jo palannut kotiin, mutta paparazzikuvia kuluneelta lomalta nähdään yhä edelleen. Tällä kertaa Kendall Jenner nähdään ystäviensä kanssa pulahtamassa rantaveteen. Mukana on myös esimerkiksi Hailey Baldwin.

Juhlakalu Kylie Jenner kirjoitti aiemmin itse julkaisemiensa kuvien yhteydessä, että hän viettää elämänsä parasta aikaa, ja että nämä ovat olleet hänen kaikkien aikojen parhaat syntymäpäivänsä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash