Aura Fest teki yleisöennätyksensä – Turussa juhli 12 000 kävijää

Festarit · Stara.fi

Turun Kupittaanpuistossa viikonloppuna järjestetty Aura Fest keräsi oheistapahtumineen yhteensä 12.000 kävijää. Kyseessä on Aura Festin kaikkien aikojen kävijäennätys. Tapahtuman avauspäivä perjantai myytiin loppuun ja lauantaina lähes loppuun.

Aura Fest 2016
Aura Fest 2016

Viikonlopun aikana Kupittaanpuiston esiintymislavalle nousivat esimerkiksi kotimaiset Cheek, Elastinen ja JVG. Ulkomaalaisista artisteista festivaalissa nähtiin ruotsalais-norjalainen Tungevaag & Raaban sekä saksalainen ItaloBrothers.

Uusi festivaalialue Kupittaanpuistossa toimi hienosti koko viikonlopun ajan, ja puistoalue sekä sen istutukset säilyivät käytännössä koskemattomana. Yleisö oli erittäin hyväkäytöksistä koko tapahtuman ajan ja suuremmilta häiriökäyttäytymisiltä vältyttiin.

Tapahtuman porttien sisäpuolelta ei tehty yhtään kiinniottoa, mikä osaltaan kertoo asiakkaiden hyvästä käytöksestä. Tapahtuman järjestelyt saivat kiitosta niin asiakkailta, viranomaisilta kuin artisteiltakin.

Aura Fest on järjestetty Turussa vuodesta 2011 alkaen. Tänä vuonna järjestelyistä vastasi täysin uusi organisaatio, joka tunnetaan myös esimerkiksi Seinäjoella järjestettävästä Solar Sound Festival -tapahtumasta.

Aura Fest 2016
Aura Fest 2016
Aura Fest 2016
Aura Fest 2016