Iskra Lawrence photoshoppasi kuvaansa – näin muuttui 10 minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias mallikaunotar Iskra Lawrence on tunnettu intohimoisena luonnollisen vartalokuvan puolesta puhujana. Nainen on jo todella menestynyt plus-mallina ja hän onkin hyvin ylpeä siitä, että ei anna kenellekään lupaa käsitellä hänen kuviaan jälkikäteen.

Nyt Iskra Lawrence käsitteli kuitenkin itse omaa kuvaansa osoittaakseen hänen seuraajilleen miten helposti omilla kuvillaan voi valehdella ihmisille. Nainen oli muokannut kuvaansa kymmenen minuutin ajan ja siloittanut pienessä hetkessä ihoaan, kaventanut vyötäröään, pienentänyt käsiään ja suurentanut omia rintojaan.

Ero on huomattava, mutta kuitenkin niin hienovaraisesti tehty, että muokattua kuvaa voisi hyvinkin luulla oikeaksi. Malli halusi kuvaparin avulla osoittaa jälleen kerran sen, että kaikkea näkemäänsä ei kannata uskoa. Lawrence ei myöskään pidä siitä ajatuksesta, että ihmiset automaattisesti pitävät käsitellyn kuvan naista kauniimpana.

? shocking it only took me about 10minutes to photoshop myself to "perfection". But WTF is perfect? We weren't born thinking flaws made you less beautiful we are taught by society and the media that we should feel insecure about our flaws so we buy into certain products etc to "improve" or attain perfection. I wanted to post the unretouched pic right next to the retouched one so you could see the impact of how a few edits all done on my phone can completely change the way someone looks. I can't leave home everyday retouched & live in the "real world" airbrushed so why would I want to pretend to be online❓we are beautiful because we are us and we are so much more than our appearance. I hope when you see what looks like perfect flawless images of ppl online you don't not ever feel insecure or less beautiful because it's not real. What's real is you and you are good enough cus those "flaws" make you completely unique. ?✨ #iskralawrence #everyBODYisbeautiful ? @simplybeuk Tag a friend who is beautiful just being the REAL them?✨

Kuva, jonka ?iskra✨ (@iamiskra) julkaisi