Punnerrushaaste leviää – 22 punnerrusta veteraaneille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa levitetään tietoisuutta ja kiinnitetään ihmisten huomio tärkeisiin aiheisiin erilaisten haasteiden avulla. Tällä kerralla Instagramissa leviää 22 punnerruksen haaste, jossa huomio kiinnitetään veteraaneihin.

Yhdysvalloissa on alkanut leviämään haaste, jossa ihmiset kuvaavat videolle kun he tekevät 22 etunojapunnerrusta. Punnerrusten jälkeen heidän tulee haastaa vielä uusi henkilö haasteeseen mukaan. Useat julkkikset ovat jo ottaneet osaa punnerrushaasteeseen, ja esimerkiksi The Rock ja Chris Pratt ovat julkaisseet omat videonsa Instagramissa.

Haasteen tarkoituksena on levittää tietoisuutta siitä, että 22 veteraania riistää Yhdysvalloissa henkensä päivittäin. Yhdysvalloissa on paljon nuoria veteraaneja, jotka ovat nähneet sotaa ja voineet kokemustensa myötä tuhota oman henkisen hyvinvointinsa. Haasteen avulla ihmiset haluavat kiinnittää huomiota siihen, että veteraaneille tarjottaisiin enemmän mielenterveyttä edistäviä palveluja ja hoitoja.