Diane Guerrero on tyrmäävä näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin jättisuosioon noussut Netflix-sarja Orange is the New Black on tarjonnut vankilaelämään sijoittuvaa jännitystä katsojille jo kolmen tuotantokauden ajan, ja seuraava kausi on jo työn alla. Useista sarjan naistähdistä on tullut suosion myötä julkkiksia, ja eräs heistä on Diane Guerrero.

Maritza Ramosin roolissa nähtävä Diane Guerrero on nyt kuvattu, kun hän oli saapumassa New Yorkissa järjestettyyn tilaisuuteen seksikkäässä asussa. Massiivisten verkkosukkahousujen lisäksi hänellä oli yllään punainen jakkutakki, musta paita ja niiden alla farkkushortsit tai -minimekko.

30-vuotias näyttelijäkaunotar Diane Guerrero on yhdysvaltalainen, mutta hänen molemmat vanhempansa ovat Kolumbiasta. Hän nousi tähdeksi Orange is the New Black -hittisarjan myötä, mutta Guerrero on nähty myös useissa muissakin rooleissa. Guerreron vanhemmat karkotettiin Kolumbiaan, ja siitä saakka hän on ollut maahanmuuttajien oikeuksien näkyvä puolestapuhuja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash