Mitä ihmettä? Kännykänkuori näyttää friteeratulta broilerilta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puhelinten lisätarvikkeita myyvien kauppojen hyllyiltä löytyy varmasti jokaisen tyyliin sopivia älylaitteiden kuoria. Näistä hämmentävimpiin lukeutuu epäilemättä Meerkat-yhtiön veden kielelle saava kännykän lisävaruste.

Meerkat Fried Chicken -kuori näyttää siltä, kuin siihen olisi kiinnitetty oikea friteerattu kananpala. Tuotteen kehittelijät ovat saaneet kumisesta broilerin palasesta erittäin aidon näköisen, joskaan kovin käytännölliseltä kuori ei näytä. Ilmeisesti suurimmille friteeratun ruoan ystäville suunnatulla kuorella varustetun puhelimen voisi kuvitella mahtuvan huonosti esimerkiksi taskuun.

Kuori on saatavilla useille Samsung Galaxy ja iPhone -malleille. Älypuhelimen Fried Chicken -kuorta myydään Amazon-verkkokaupassa 29.99 dollarin, eli hieman alle 27 euron hintaan. Mikäli friteerattu kana ei kuulu lempiruokiin, valmistaa Meerkat samankaltaisia kuoria myös sushiteemalla.