Saara Aalto kihloihin Meri-rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Voice of Finland -kilpailusta tähdeksi noussut laulaja Saara Aalto paljasti vuosi sitten Facebook-sivuillaan, että hän on parisuhteessa naisen kanssa. Moni oli iloinen onnea hehkuvan naisen kukoistavan rakkauselämän puolesta ja siitä, että nainen rohkeni viimein vuoden seurustelun jälkeen kertoa asiasta julkisesti.

Nyt laulaja paljasti menneensä kihloihin tyttöystävänsä Merin kanssa. Pariskunta oli ehtinyt seurustelemaan kaksi vuotta kunnes Meri oli salaa päättänyt pariskunnan vuosipäivänä kosia rakastaan. Saara Aalto kertoi kosinnasta omalla Instagram-tilillään yhteiskuvan saattelemana.

Kuvan yhteydessä Aalto tarkensi, että hän oli järjestänyt vuosipäiväksi hänelle ja Merille yllätyksiä täynnä olevan päivän. Meri oli kuitenkin järjestänyt samalla hänelle kaikkein suurinta yllätystä kosimalla naista päivän päätteeksi kun he olivat saapuneet kotiin.