Kendall Jenner avautui – vastasi avoimesti 73 kysymykseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner on tunnettu Kardashianin perheen yhtenä kaunottarena, joka on muhkean takapuolen sijaan perinytkin solakan ja pitkän mallin vartalon Jennerin suvun puolelta. Kendall ei ole sisaruksista äänekkäin, minkä vuoksi hänestä tiedetäänkin esimerkiksi Kimiin, Khloeen ja Kylieen verrattuna melko vähän.

Vogue tekee joka kuukausi kansikuvamalleistaan haastattelun, jossa lehden haastattelija menee tähden kotiin ja juttelee kaunottarille niitä näitä. Muutaman minuutin aikana mies kysyy yhteensä 73 kysymystä, joiden myötä ihmiset voivat oppia tuntemaan paremmin kyseisen tähden.

Kendall kertoi heti alkuun, että hänen lempimuistonsa vanhempiensa talossa on se kun hän hiippaili salaa yöllä talosta ulos. Neitokainen paljasti myös ensimmäisen työkokemuksensa olleen koirien ulkoiluttaminen. Unelmien miehen ominaisuuksiksi kaunotar luettelee itsevarmuuden, mahtavan huumorintajun ja hyvän tyylin.