Tyttöystävä uupui kotitöistä – seurauksesta hulvaton nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteissa kotityöt jakautuvat harvemmin tasaisesti. Yleensä toinen alkaa luonnollisesti ottamaan kodin siisteydestä enemmän vastuuta, minkä seurauksena toinen saattaa alkaa lipsumaan niistä yhä enemmän.

Nyt australialainen koomikko Troy Kinne on julkaissut hauskan videon sketsistä, jossa hän esittää kotona sotkevaa poikaystävää. Videolla mies kysyy naiselta, että mitä hän valmistaa tänään ruoaksi. Kysymys saa naisen heti turhautumaan, minkä seurauksena hän alkaa avautumaan miehelle siitä miten loppu hän on.

Nainen kertoo jatkuvasti tiskaavansa, pyykkäävänsä ja hoitavansa ruoanlaiton, mikä on saanu hänet uuvuksiin. Onneksi miehellä oli tähän salainen ratkaisu.

Mies paljastaa naiselle miten hän hoitaa oman osuutensa. Mies kertoo tyttöystävälleen maagisesta pyykkikorista, josta pyykit vain peseytyvät taianomaisesti seuraavaksi päiväksi. Hän paljastaa myös, että sohvapöydässä on samaa taikaa. Kun siihen jättää likaisia astioita, ne katoavat ja ilmestyvät puhtaina kaappiin. Seuraavana päivänä tyttöystävä oli itse kadonnut, minkä mies luuli johtuvan siitä, että nainen oli kaatunut taikapöydälle.