Oletko aamu-uninen? Tämä koira tietää tunteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä huonosti nukuttujen tai liian lyhyiden yöunien jälkeen on todella vaikeaa herätä aamulla herätyskellon soidessa. Aamu-unisille herätys tuntuu lähes joka aamu vastenmieliseltä kun pitkienkin yöunien jälkeen kellon soidessa tuntuu siltä, että heräisi täysin kesken yöunien.

Nyt Facebookissa leviää hauska video chihuahuasta, joka tietää täysin miltä heräämisen vaikeus tuntuu. Koiran omistaja yrittää herätellä pikkuista nukkujaa, mutta koira on täysin unten mailla eikä ole palaamassa sieltä vielä lähiaikoina.

Omistaja yrittää herätellä suloisesti koirakaverinsa kanssa nukkuvaa chihuahuaa heiluttamalla koiraa sen toisesta etutassusta. Koira on lopen uupunut ja sen ilmeestä huomaa, että se ei ole vielä läsnä tässä maailmassa. Koiran silmät katsovat eri suuntiin, toinen silmä on enemmän auki kuin toinen ja koiran kielikin on ulkona, mistä johtuen sen ilme näyttää todella huvittavalta.