Kotibileiden suosikki! Näin vesimelonista tehdään yksi suuri cocktail

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Illanistujaisissa kekseliäs emäntä on voinut kovertaa vesimelonista boolimaljan tai jopa itse juomatynnyrin kovertamalla sen ensin tyhjäksi, täyttämällä vesimelonin boolilla ja asentamalla siihen pienen hanan. Nyt videolla nähdään kuitenkin miten vesimelonin hedelmäliha muutetaan alkoholipitoiseksi.

Videolla mies kovertaa pullon korkin kokoisia reikiä puukolla vesimeloniin. Tämän jälkeen hän täyttää reiät asettamalla kuhunkin reikään yhden alkoholipullon väärinpäin. Mies laittaa vesimeloniin vodka-, rommi-, gin-, likööri- ja tequilapullon kiinni niin, että pullot ovat melonin päällä ylösalaisin. Vesimeloni pysyy oikein päin pöydällä, koska sen toinen puoli on leikattu tasaiseksi.

Mies kertoo videolla, että vesimeloni on yksi harvoista hedelmistä, joka pystyy pitämään sisällään nesteen, mikä siihen imeytetään. Mies kehottaa laittamaan vesimeloniin vain yhden viinapullon, mutta he ovat baarimikkojen kesken viettämässä iltaa, minkä vuoksi mies päätti mennä äärimmäisyyksiin ja täyttää vesimelonin Long Island Ice Tea -drinkin aineksilla.

Alkoholin annetaan imeytyä hedelmälihan sekaan 24 tunnin ajan. Tämän jälkeen pullot ovat kokonaisuudessaan tyhjentyneet ja imeytyneet vesimeloniin. Kun mies leikkaa vesimelonista siivuja, alkoholi pysyy hedelmälihassa kiinni ja näyttää yhtä vetiseltä kuin normaalistikin.