Miss Suomi Shirly Karvinen narautti rattijuopon: ”Heittelehti kaistalta toiselle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tieliikenteessä on vuosittain nähtävissä synkkä tilasto siitä miten rattijuopot ovat aiheuttaneet kuolemantapauksia. Jokaisen kansalaisen velvollisuus on ilmoittaa viipymättä poliisille, jos epäilee jonkun kuljettavan ajoneuvoa päihtyneenä.

Tänään hallitseva Miss Suomi Shirly Karvinen teki seurueineen juuri näin ja sai toiminnallaan yhden rattijuopon pois liikenteestä ja vastaamaan tekosistaan.

– Ollaan ajamassa Pohjanmaalta takas Helsinkiin ja huomattiin, että meidän edessä ajava auto heittelehti kaistalta toiselle ja kävi välillä pientareen kautta. Päätettiin soittaa hätäkeskukseen ja ilmoittaa asiasta, Shirly Karvinen kirjoittaa Facebookissa.

– Kävi ilmi, että kyseinen kuski ajoi alkoholin vaikutuksen alaisena. Onneksi kuski saatiin kiinni, ja ehkäpä hänen, meidän ja jonkun muun henki säästyi. Tällä kertaa oli onni matkassa. Muistakaa aina toimia jos joudutte vastaavanlaiseen tilanteeseen. Pidetään toisistamme huolta.