Starbucksin salamenussa herkku myös koirille – puppuccino!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monista ravintolaketjuista löytyy niin kutsuttu salainen menu, eikä Starbucks ole poikkeus. Yhdysvalloissa kahvilaketjun salaisesta listasta löytyy herkuteltavaa myös koirille.

Koirille suunnattu herkku on nimeltään puppuccino. Tuote ei sisällä tietenkään kofeiinia tai koirille vaarallisia ainesosia. Kyseessä on tosiasiassa espressokuppi, joka on täytetty kermavaahdolla. Idea on nerokas, sillä nyt myös koirat pääsevät jakamaan päivää piristävän kahvihetken ihmisten kera.

Refinery 29 -sivuston mukaan Puppuccinon toi julkisuuteen Kitsap Humane Society -eläinpelastusjärjestö, joka alkoi jakamaan kuvia siitä nauttivista koirista. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tarjoillaanko koirille suunnattua herkkua myös Suomen Starbucks-ravintoloissa.